Yüksek Lisans Dersleri |
Kod | Güz | Kredi | Kod | Bahar | Kredi |
GID501E | Food Analysis: Theory and Applications (Z) | 3 | GID502 | İstatistik (Z) | 3 |
| Mühendislik Matematiği (Z) | 3 | GID514E | Novel Food Process. Tech. (Z) | 3 |
Seçimli Dersler |
GID503 | Gıda Güvenlik Sistemleri | 3 | GID506E | Food Stability | |
GID505 | Gıda İşleme Modell. Sayısal Analiz Uyg. | 3 | GID508 | Organik Gıda İşleme ve Üretimi | 3 |
GID507 | Yeni Gıda Ürünleri Tasarımı | 3 | GID512E | Fund. of Baking and Pasta Process. | 3 |
GID509 | Hazır Yemek Teknolojisi | 3 | GID511 | Gıda Toksikolojisi | 3 |
GID504 | Gıda Fermantasyon Prosesleri | 3 | GID510E | Nutritional Changes During Food Process. | 3 |
GID513 | İleri Gıda Mikrobiyolojisi | 3 | | | |
| | | | | |