Program

 

Yüksek Lisans Dersleri

Kod Güz Kredi Kod Bahar Kredi
GID501E Food Analysis: Theory and Applications (Z) 3 GID502 İstatistik (Z) 3
Mühendislik Matematiği (Z) 3 GID514E Novel Food Process. Tech. (Z) 3

Seçimli Dersler

GID503 Gıda Güvenlik Sistemleri 3 GID506E Food Stability
GID505 Gıda İşleme Modell. Sayısal Analiz Uyg. 3 GID508 Organik Gıda İşleme ve Üretimi 3
GID507 Yeni Gıda Ürünleri Tasarımı 3 GID512E Fund. of Baking and Pasta Process. 3
GID509 Hazır Yemek Teknolojisi 3 GID511 Gıda Toksikolojisi 3
GID504 Gıda Fermantasyon Prosesleri 3 GID510E Nutritional Changes During Food Process. 3
GID513 İleri Gıda Mikrobiyolojisi 3

 

Doktora Dersleri

Kod Güz Kredi Kod Bahar Kredi
GID601E Food Research and Experimental Design 3 GID602E Food Proteins 3
GID603E Advanced Food Biochemistry 3 GID604E Food Carbohydrates 3
GID607E Postharvest Phys. of Fruits and Vegetables 3 GID606 Gıda İşleme Modellenmesi ve Kontrolu 3
GID611 Fonksiyonel Gıdalar 3 GID610 Gıda Kaynaklı Patojen Mikroorganizmalar 3
GID608 Nem Kontrolü İle Gıda Muhafazası 3 GID612 Mikotoksijenik Küfler 3
GID605E Nutritional Biochemistry 3 GID609E Food Lipids 3
GID613E Phase and State Transitions in Foods
3

 

Aday Bilgi Formu

Graduate Candidate Form